Livsstil Mat & Drikke 4 08.11.201615.11.2016 ole Drikke, Mat, Mat & Drikke 10 spørsmål om mat og drikke del 4 Hva er betyr det når man snakker om å panere i matkunstens verden? Det er dette det kalles når mesterkokker briljerer med matkunnstene sine Det er det samme som å varme mat i en wok-panne Hurtig steking på høy varme i jernpanne Å vende en råvare i mel, dyppe i pisket egg og vende i griljermel før den stekes Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva slags matrett er klining? Det samme som arme riddere Flatbrød eller lefse med et tykt lag smør eller rømme Det er ikke en matrett En meget myk dessertkake av sjokolade og fløte Riktig! Galt! - Fortsett>> Hvor kommer opprinnelig knekkebrødet fra? Tyskland Sverige Finland Sveits Riktig! Galt! - Fortsett>> Fra hvilket land kommer Goudaosten? Nederland Belgia Norge Frankrike Riktig! Galt! - Fortsett>> I hvilken alkoholholdig drikk er det vanlig å bruke karve som smaksstoff? Grappa Akevitt Cognac Rom Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva kalte man ølet som vikingene pleide å brygge? Mjød Vikingbrygg Mølje Tomtebrygg Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva er glukose det samme som? Rørsukker Stivelse Druesukker Potetmel Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva er brokkoli? Kjernen i et hodekål En hvit grønnsak En grønn grønnsak Et krydder Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva er kerrs pink og pimpernell? Potetsorter Druesorter Plommesorter Eplesorter Riktig! Galt! - Fortsett>> Hvilken berømt musserende vintype har samme navn som vindistriktet den produseres i? Prosecco Champagne Asti Cava Riktig! Galt! - Fortsett>> Del Quizen for å se resultatet! Facebook Facebook Fortell oss hvem du er så får du se resultatene! Vis mine resultat>> Mat & Drikke 4 Jeg fikk %%score%% av %%total%% riktig Del dine resultat Facebook Facebook Twitter ↺ START PÅ NY! 0%