Livsstil Mat og drikke Mat & Drikke 3 08.11.201602.10.2019 ole Drikke, Mat, Mat & Drikke 10 spørsmål om mat og drikke del 3. Hva består desserten crépes suzettes av? Fylte runde vannbakkels som flamberes før servering Fylte tykke pannekaker som flamberes før servering Fylte tynne pannekaker som flamberes før servering Fylte tynne vannbakkels som flamberes før servering Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva kalles den tykke sukkerløsningen som benyttes i matlaging og næringsmiddelindustrien? Brus Sukkervann Sodavann Sirup Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva er muskatell? Eplesort Sirup Plommesort Vindruesort Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva kalles flytende olje utvunnet av fiskelever? Omega 3 Omega 2 Tran Sildolje Riktig! Galt! - Fortsett>> I hvilken alkoholholdig drikk blir blant annet einebær benyttet? Akevitt Gin Russisk vodka Cointreau Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva er det vanlig at sukker blir fremstilt av? Sukkerrør og maiskolber Sukkertrær Sukkerrør og sukkerbete Maiskolber og sukkertrær Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva slags kjøtt benyttes i retten "Irish Stew"? Geitekjøtt Lammekjøtt Svinekjøtt Oksekjøtt Riktig! Galt! - Fortsett>> I hvilken norsk by finner vi Gastronomisk Institutt? Kristiansand Bergen Stavanger Arendal Riktig! Galt! - Fortsett>> Stiltonosten kommer fra hvilket land? Belgia Skottland Irland England Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva kalles flekket, saltet og tørket fisk? Syltet fisk Rognfisk Klippfisk Gravet fisk Riktig! Galt! - Fortsett>> Del Quizen for å se resultatet! Facebook Facebook Fortell oss hvem du er så får du se resultatene! Vis mine resultat>> Mat & Drikke 3 Jeg fikk %%score%% av %%total%% riktig Del dine resultat Facebook Facebook Twitter ↺ START PÅ NY! 0%