Livsstil Mat og drikke Mat & Drikke 3 08.11.201602.10.2019 ole Drikke, Mat, Mat & Drikke 10 spørsmål om mat og drikke del 3. Hva består desserten crépes suzettes av? Fylte runde vannbakkels som flamberes før servering Fylte tykke pannekaker som flamberes før servering Fylte tynne pannekaker som flamberes før servering Fylte tynne vannbakkels som flamberes før servering Riktig! Galt! - Fortsett>> Stiltonosten kommer fra hvilket land? Irland Skottland England Belgia Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva kalles den tykke sukkerløsningen som benyttes i matlaging og næringsmiddelindustrien? Sirup Sodavann Brus Sukkervann Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva kalles flekket, saltet og tørket fisk? Rognfisk Gravet fisk Klippfisk Syltet fisk Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva er muskatell? Vindruesort Eplesort Plommesort Sirup Riktig! Galt! - Fortsett>> I hvilken alkoholholdig drikk blir blant annet einebær benyttet? Akevitt Gin Cointreau Russisk vodka Riktig! Galt! - Fortsett>> I hvilken norsk by finner vi Gastronomisk Institutt? Bergen Arendal Kristiansand Stavanger Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva slags kjøtt benyttes i retten "Irish Stew"? Svinekjøtt Geitekjøtt Oksekjøtt Lammekjøtt Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva kalles flytende olje utvunnet av fiskelever? Tran Omega 2 Omega 3 Sildolje Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva er det vanlig at sukker blir fremstilt av? Sukkerrør og maiskolber Sukkerrør og sukkerbete Sukkertrær Maiskolber og sukkertrær Riktig! Galt! - Fortsett>> Del Quizen for å se resultatet! Facebook Facebook Fortell oss hvem du er så får du se resultatene! Vis mine resultat>> Mat & Drikke 3 Jeg fikk %%score%% av %%total%% riktig Del dine resultat Facebook Facebook Twitter ↺ START PÅ NY! 0%