Sport

Sport – Quiz kategori med mange muligheter

Kategorien består av quiz innenfor temaene: Sport, spill, hobbyer og tidsfordriv og rekorder. Derfor er denne kategorien også perfekt for hele familien. Det blir gjerne morsommere når alle kan delta og her finner dere spørsmål og svar om emner som alle har en sjanse til å svare på. En trenger ikke å være veldig interessert i sport for å kunne svare på et ett quiz spørsmål eller to om sport. Det kan være mye forskjellig og et av de enklere spørsmålene kan være hvilken klubb Leonel Messi spiller for? De fleste har nok fått med seg dette og kan komme med et riktig svar. Men om vi spør om hvor mange poeng du må ha for å vinne en kamp innen fekting, så er det nok litt færre som vet dette. Og innen sportens verden settes det mange rekorder. Vet du f.eks. hvor lang tid det tok for å score det raskeste målet i en fotballkamp?

Sjekk også oversikten over alle våre quiz spørsmål og svar.


sport quiz 7 tour de france

Sport Quiz 7


Redaktør


Sport quiz 6 tennis

Sport Quiz 6


Redaktør


Sport quiz 5 oplympiastadion Berlin

Sport Quiz 5


Redaktør


Sport quiz 4 golf

Sport Quiz 4


Redaktør


Sport quiz 3 lett blanding slalom

Sport Quiz 3


Redaktør


sport quiz 2 fotball stadion

Sport Quiz 2


Redaktør


sport quiz 1 boksing

Sport Quiz 1


Redaktør


Quiz om sport del 3

10 spørsmål om sport del 3


Redaktør


Sports quiz løpebane

10 spørsmål om sport del 2


Redaktør


forskjellige spørsmål om sport

10 spørsmål om sport del 1


Redaktør


fotball vm 2014

Hva husker du fra fotball VM 2014?


Redaktør

Morsomme quiz spørsmål innen spill og hobbyer

Spill og hobbyer er også noe som de fleste har litt viten om og derfor kan alle delta når spørsmålene omhandler disse to temaene. Nettopp innen spill er det kanskje barna og ungdommene som er de som vet mest. Skal vi ha svar på ett quiz spørsmål om navnet på det spesielle verktøyet du bruker i spillet Just Cause 2, så er det neppe mange voksne som kan komme med riktig svar. Så innenfor disse spørsmål og svar får man kanskje bare la ungdommen briljere. Handler spørsmål og svar om brettspill er det sikker mange flere som kan henge seg på. Vet du hvor mange brikker det finnes i et sjakkspill?

Det er allsidigheten i en quiz som gjør det morsomt og selv om du ikke kan svare riktig på alle spørsmålene, så blir du litt klokere for hver gang du eller dere spiller. Samtidig er en quiz også bra som tidsfordriv dersom du må vente på noen eller ikke helt vet hva du skal finne på i dag. Da er quiz et godt alternativ og egentlig er quiz såpass morsomt at det fint kan være en liten hobby. Da har du en god grunn, og ikke minst motivasjon, til å følge med på alt av nyheter og kanskje lese en bok eller to. Med litt forberedelser er du dronningen eller kongen av spørsmål og svar quiz.

Sjekk også vår gratis teoritentamen.