Logo Quiz

Denne typen er en av de mest populære former for spill verden over. Det finnes blant annet apper til både iPhone, Ipad, Android-enheter og flere typer spillkonsoll. Det finnes flere forskjellige former for logo quiz, og de finnes i like mange vanskelighetsgrader. På våre nettsider utvikler vi hele tiden nye. Og norsk logo quiz er en av de mest populære. Men selvfølgelig har vi også med logoer fra hele verden.


Vanskelig logo quiz klosser

Logo Quiz – Vanskelig


Redaktør


Norsk logo quis 1

Logo Quiz – Norske bedrifter og organisasjoner


Redaktør


Logo quiz vanskelig

Logo Quiz internett – Vanskelig


Redaktør


Logo quiz middels

Logo Quiz internett – Middels vanskelig


Redaktør


Logo quiz enkel

Logo Quiz internett – Enkel


Redaktør

Typer Logo Quiz

Vi har noen der vi kun presenterer en logo og gir deg svaralternativ i tekstform, og som regel er kun et av svarene riktig. Norsk logo quiz tar for seg norske bedrifter og organisasjoner som stort sett burde være kjente hos de fleste. Men selvfølgelig så blir det mange ganger en større utfordring enn man hadde tenkt når man står midt oppe i det.

Vi har også en type der man får opp fire forskjellige logoer og skal velge den som tilhører en bestemt bedrift, organisasjon eller lignende. I denne kategorien har vi også blandet inn norske logo quiz slik at variasjonen blir stor.

På den tredje typen har vi på noen logoer fjernet deler av den slik at kun hoveddelen står igjen. Ofte er dette hvis navnet inngår. Da er dette fjernet for at det i det heletatt skal kunne være mulig å lage spørsmål der svaret ikke allerede er gitt på forhånd.

Sjekk også vår gratis teoritentamen.

Del en norsk logo quiz

Vi håper at vi har laget en bra sammensetning som gjør at du har det moro med å løse oppgavene. Det er en stor del av vitsen. Når du for eksempel løser en norsk logo quiz håper vi at den er så bra at du får lyst til å dele den med dine venner. Vi håper på å nå ut til flest mulig og setter selvfølgeløig stor pris på om du tipser andre om sidene våre. Du kan gjerne også dele nøyaktig hvilke sider og poster du ønsker på Facebook. Sjekk ut alle våre quiz spørsmål og svar.