Livsstil Mat og drikke Mat & Drikke 3 08.11.201602.10.2019 ole Drikke, Mat, Mat & Drikke 10 spørsmål om mat og drikke del 3. I hvilken norsk by finner vi Gastronomisk Institutt? Bergen Kristiansand Arendal Stavanger Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva består desserten crépes suzettes av? Fylte tynne pannekaker som flamberes før servering Fylte runde vannbakkels som flamberes før servering Fylte tykke pannekaker som flamberes før servering Fylte tynne vannbakkels som flamberes før servering Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva kalles flytende olje utvunnet av fiskelever? Omega 3 Omega 2 Sildolje Tran Riktig! Galt! - Fortsett>> Stiltonosten kommer fra hvilket land? England Belgia Irland Skottland Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva er det vanlig at sukker blir fremstilt av? Sukkerrør og sukkerbete Maiskolber og sukkertrær Sukkertrær Sukkerrør og maiskolber Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva kalles flekket, saltet og tørket fisk? Syltet fisk Rognfisk Klippfisk Gravet fisk Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva er muskatell? Vindruesort Eplesort Sirup Plommesort Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva kalles den tykke sukkerløsningen som benyttes i matlaging og næringsmiddelindustrien? Sukkervann Sodavann Sirup Brus Riktig! Galt! - Fortsett>> I hvilken alkoholholdig drikk blir blant annet einebær benyttet? Cointreau Akevitt Gin Russisk vodka Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva slags kjøtt benyttes i retten "Irish Stew"? Oksekjøtt Geitekjøtt Svinekjøtt Lammekjøtt Riktig! Galt! - Fortsett>> Del Quizen for å se resultatet! Facebook Facebook Fortell oss hvem du er så får du se resultatene! Vis mine resultat>> Mat & Drikke 3 Jeg fikk %%score%% av %%total%% riktig Del dine resultat Facebook Facebook Twitter ↺ START PÅ NY! 0%