Livsstil Mat og drikke Mat & Drikke 3 08.11.201602.10.2019 ole Drikke, Mat, Mat & Drikke 10 spørsmål om mat og drikke del 3. Hva er det vanlig at sukker blir fremstilt av? Sukkertrær Maiskolber og sukkertrær Sukkerrør og sukkerbete Sukkerrør og maiskolber Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva består desserten crépes suzettes av? Fylte tynne vannbakkels som flamberes før servering Fylte tykke pannekaker som flamberes før servering Fylte tynne pannekaker som flamberes før servering Fylte runde vannbakkels som flamberes før servering Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva kalles flytende olje utvunnet av fiskelever? Tran Omega 2 Omega 3 Sildolje Riktig! Galt! - Fortsett>> Stiltonosten kommer fra hvilket land? Belgia Irland Skottland England Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva kalles flekket, saltet og tørket fisk? Rognfisk Syltet fisk Klippfisk Gravet fisk Riktig! Galt! - Fortsett>> I hvilken norsk by finner vi Gastronomisk Institutt? Arendal Bergen Kristiansand Stavanger Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva slags kjøtt benyttes i retten "Irish Stew"? Lammekjøtt Oksekjøtt Svinekjøtt Geitekjøtt Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva er muskatell? Vindruesort Plommesort Sirup Eplesort Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva kalles den tykke sukkerløsningen som benyttes i matlaging og næringsmiddelindustrien? Sukkervann Sirup Brus Sodavann Riktig! Galt! - Fortsett>> I hvilken alkoholholdig drikk blir blant annet einebær benyttet? Akevitt Cointreau Russisk vodka Gin Riktig! Galt! - Fortsett>> Del Quizen for å se resultatet! Facebook Facebook Fortell oss hvem du er så får du se resultatene! Vis mine resultat>> Mat & Drikke 3 Jeg fikk %%score%% av %%total%% riktig Del dine resultat Facebook Facebook Twitter ↺ START PÅ NY! 0%