Livsstil Mat og drikke Mat & Drikke 3 08.11.201602.10.2019 ole Drikke, Mat, Mat & Drikke 10 spørsmål om mat og drikke del 3. Hva er det vanlig at sukker blir fremstilt av? Maiskolber og sukkertrær Sukkertrær Sukkerrør og maiskolber Sukkerrør og sukkerbete Riktig! Galt! - Fortsett>> I hvilken norsk by finner vi Gastronomisk Institutt? Kristiansand Arendal Stavanger Bergen Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva kalles den tykke sukkerløsningen som benyttes i matlaging og næringsmiddelindustrien? Sirup Brus Sodavann Sukkervann Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva slags kjøtt benyttes i retten "Irish Stew"? Svinekjøtt Oksekjøtt Lammekjøtt Geitekjøtt Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva er muskatell? Plommesort Eplesort Sirup Vindruesort Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva kalles flekket, saltet og tørket fisk? Rognfisk Klippfisk Gravet fisk Syltet fisk Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva består desserten crépes suzettes av? Fylte tynne pannekaker som flamberes før servering Fylte tykke pannekaker som flamberes før servering Fylte runde vannbakkels som flamberes før servering Fylte tynne vannbakkels som flamberes før servering Riktig! Galt! - Fortsett>> I hvilken alkoholholdig drikk blir blant annet einebær benyttet? Russisk vodka Cointreau Gin Akevitt Riktig! Galt! - Fortsett>> Stiltonosten kommer fra hvilket land? Skottland England Irland Belgia Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva kalles flytende olje utvunnet av fiskelever? Tran Sildolje Omega 3 Omega 2 Riktig! Galt! - Fortsett>> Del Quizen for å se resultatet! Facebook Facebook Fortell oss hvem du er så får du se resultatene! Vis mine resultat>> Mat & Drikke 3 Jeg fikk %%score%% av %%total%% riktig Del dine resultat Facebook Facebook Twitter ↺ START PÅ NY! 0%