Livsstil Mat og drikke Mat & Drikke 3 08.11.201602.10.2019 ole Drikke, Mat, Mat & Drikke 10 spørsmål om mat og drikke del 3. Hva slags kjøtt benyttes i retten "Irish Stew"? Geitekjøtt Oksekjøtt Lammekjøtt Svinekjøtt Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva er det vanlig at sukker blir fremstilt av? Sukkertrær Sukkerrør og maiskolber Maiskolber og sukkertrær Sukkerrør og sukkerbete Riktig! Galt! - Fortsett>> I hvilken norsk by finner vi Gastronomisk Institutt? Stavanger Arendal Kristiansand Bergen Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva kalles flytende olje utvunnet av fiskelever? Sildolje Omega 3 Tran Omega 2 Riktig! Galt! - Fortsett>> Stiltonosten kommer fra hvilket land? England Belgia Irland Skottland Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva består desserten crépes suzettes av? Fylte tynne pannekaker som flamberes før servering Fylte tynne vannbakkels som flamberes før servering Fylte runde vannbakkels som flamberes før servering Fylte tykke pannekaker som flamberes før servering Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva er muskatell? Vindruesort Plommesort Sirup Eplesort Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva kalles flekket, saltet og tørket fisk? Syltet fisk Klippfisk Rognfisk Gravet fisk Riktig! Galt! - Fortsett>> I hvilken alkoholholdig drikk blir blant annet einebær benyttet? Cointreau Gin Russisk vodka Akevitt Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva kalles den tykke sukkerløsningen som benyttes i matlaging og næringsmiddelindustrien? Brus Sodavann Sirup Sukkervann Riktig! Galt! - Fortsett>> Del Quizen for å se resultatet! Facebook Facebook Fortell oss hvem du er så får du se resultatene! Vis mine resultat>> Mat & Drikke 3 Jeg fikk %%score%% av %%total%% riktig Del dine resultat Facebook Facebook Twitter ↺ START PÅ NY! 0%