Livsstil Mat og drikke Mat & Drikke 3 08.11.201602.10.2019 ole Drikke, Mat, Mat & Drikke 10 spørsmål om mat og drikke del 3. Hva består desserten crépes suzettes av? Fylte tynne pannekaker som flamberes før servering Fylte tykke pannekaker som flamberes før servering Fylte tynne vannbakkels som flamberes før servering Fylte runde vannbakkels som flamberes før servering Riktig! Galt! - Fortsett>> I hvilken alkoholholdig drikk blir blant annet einebær benyttet? Russisk vodka Akevitt Gin Cointreau Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva kalles den tykke sukkerløsningen som benyttes i matlaging og næringsmiddelindustrien? Sirup Sodavann Brus Sukkervann Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva slags kjøtt benyttes i retten "Irish Stew"? Geitekjøtt Lammekjøtt Svinekjøtt Oksekjøtt Riktig! Galt! - Fortsett>> I hvilken norsk by finner vi Gastronomisk Institutt? Kristiansand Stavanger Bergen Arendal Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva kalles flekket, saltet og tørket fisk? Rognfisk Gravet fisk Syltet fisk Klippfisk Riktig! Galt! - Fortsett>> Stiltonosten kommer fra hvilket land? Skottland Irland England Belgia Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva kalles flytende olje utvunnet av fiskelever? Sildolje Omega 3 Omega 2 Tran Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva er det vanlig at sukker blir fremstilt av? Sukkertrær Sukkerrør og maiskolber Maiskolber og sukkertrær Sukkerrør og sukkerbete Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva er muskatell? Vindruesort Sirup Eplesort Plommesort Riktig! Galt! - Fortsett>> Del Quizen for å se resultatet! Facebook Facebook Fortell oss hvem du er så får du se resultatene! Vis mine resultat>> Mat & Drikke 3 Jeg fikk %%score%% av %%total%% riktig Del dine resultat Facebook Facebook Twitter ↺ START PÅ NY! 0%