Livsstil Mat og drikke Mat & Drikke 3 08.11.201602.10.2019 ole Drikke, Mat, Mat & Drikke 10 spørsmål om mat og drikke del 3. Hva slags kjøtt benyttes i retten "Irish Stew"? Geitekjøtt Lammekjøtt Svinekjøtt Oksekjøtt Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva kalles den tykke sukkerløsningen som benyttes i matlaging og næringsmiddelindustrien? Sukkervann Sodavann Brus Sirup Riktig! Galt! - Fortsett>> I hvilken alkoholholdig drikk blir blant annet einebær benyttet? Cointreau Gin Russisk vodka Akevitt Riktig! Galt! - Fortsett>> Stiltonosten kommer fra hvilket land? Belgia England Skottland Irland Riktig! Galt! - Fortsett>> I hvilken norsk by finner vi Gastronomisk Institutt? Arendal Bergen Stavanger Kristiansand Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva kalles flytende olje utvunnet av fiskelever? Tran Omega 2 Omega 3 Sildolje Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva er muskatell? Vindruesort Eplesort Sirup Plommesort Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva består desserten crépes suzettes av? Fylte tykke pannekaker som flamberes før servering Fylte runde vannbakkels som flamberes før servering Fylte tynne vannbakkels som flamberes før servering Fylte tynne pannekaker som flamberes før servering Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva kalles flekket, saltet og tørket fisk? Klippfisk Rognfisk Gravet fisk Syltet fisk Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva er det vanlig at sukker blir fremstilt av? Sukkerrør og sukkerbete Sukkerrør og maiskolber Maiskolber og sukkertrær Sukkertrær Riktig! Galt! - Fortsett>> Del Quizen for å se resultatet! Facebook Facebook Fortell oss hvem du er så får du se resultatene! Vis mine resultat>> Mat & Drikke 3 Jeg fikk %%score%% av %%total%% riktig Del dine resultat Facebook Facebook Twitter ↺ START PÅ NY! 0%