Livsstil Mat og drikke Mat & Drikke 3 08.11.201602.10.2019 ole Drikke, Mat, Mat & Drikke 10 spørsmål om mat og drikke del 3. I hvilken norsk by finner vi Gastronomisk Institutt? Kristiansand Bergen Stavanger Arendal Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva kalles den tykke sukkerløsningen som benyttes i matlaging og næringsmiddelindustrien? Sukkervann Brus Sodavann Sirup Riktig! Galt! - Fortsett>> I hvilken alkoholholdig drikk blir blant annet einebær benyttet? Cointreau Russisk vodka Akevitt Gin Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva kalles flytende olje utvunnet av fiskelever? Omega 3 Omega 2 Tran Sildolje Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva slags kjøtt benyttes i retten "Irish Stew"? Lammekjøtt Geitekjøtt Svinekjøtt Oksekjøtt Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva er det vanlig at sukker blir fremstilt av? Sukkerrør og sukkerbete Sukkerrør og maiskolber Sukkertrær Maiskolber og sukkertrær Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva består desserten crépes suzettes av? Fylte tynne pannekaker som flamberes før servering Fylte runde vannbakkels som flamberes før servering Fylte tykke pannekaker som flamberes før servering Fylte tynne vannbakkels som flamberes før servering Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva kalles flekket, saltet og tørket fisk? Rognfisk Gravet fisk Syltet fisk Klippfisk Riktig! Galt! - Fortsett>> Stiltonosten kommer fra hvilket land? Skottland Irland Belgia England Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva er muskatell? Plommesort Eplesort Sirup Vindruesort Riktig! Galt! - Fortsett>> Del Quizen for å se resultatet! Facebook Facebook Fortell oss hvem du er så får du se resultatene! Vis mine resultat>> Mat & Drikke 3 Jeg fikk %%score%% av %%total%% riktig Del dine resultat Facebook Facebook Twitter ↺ START PÅ NY! 0%