Livsstil Mat og drikke Mat & Drikke 3 08.11.201602.10.2019 ole Drikke, Mat, Mat & Drikke 10 spørsmål om mat og drikke del 3. Hva slags kjøtt benyttes i retten "Irish Stew"? Geitekjøtt Oksekjøtt Svinekjøtt Lammekjøtt Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva er det vanlig at sukker blir fremstilt av? Sukkertrær Maiskolber og sukkertrær Sukkerrør og sukkerbete Sukkerrør og maiskolber Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva kalles flytende olje utvunnet av fiskelever? Sildolje Omega 3 Tran Omega 2 Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva kalles flekket, saltet og tørket fisk? Klippfisk Gravet fisk Syltet fisk Rognfisk Riktig! Galt! - Fortsett>> Stiltonosten kommer fra hvilket land? Irland Skottland Belgia England Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva kalles den tykke sukkerløsningen som benyttes i matlaging og næringsmiddelindustrien? Sirup Brus Sukkervann Sodavann Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva består desserten crépes suzettes av? Fylte tynne vannbakkels som flamberes før servering Fylte runde vannbakkels som flamberes før servering Fylte tykke pannekaker som flamberes før servering Fylte tynne pannekaker som flamberes før servering Riktig! Galt! - Fortsett>> Hva er muskatell? Eplesort Sirup Vindruesort Plommesort Riktig! Galt! - Fortsett>> I hvilken norsk by finner vi Gastronomisk Institutt? Kristiansand Arendal Stavanger Bergen Riktig! Galt! - Fortsett>> I hvilken alkoholholdig drikk blir blant annet einebær benyttet? Cointreau Akevitt Russisk vodka Gin Riktig! Galt! - Fortsett>> Del Quizen for å se resultatet! Facebook Facebook Fortell oss hvem du er så får du se resultatene! Vis mine resultat>> Mat & Drikke 3 Jeg fikk %%score%% av %%total%% riktig Del dine resultat Facebook Facebook Twitter ↺ START PÅ NY! 0%